Bookshelf | Reports | Community | KDP Select

Home » Amazon KDP Support » Dutch/Nederlands » Announcement

Announcement: Introductie van Kindle Edition Normalized Page Count (KENPC) v3.0


Back to Category Back to Category

Announcement: Introductie van Kindle Edition Normalized Page Count (KENPC) v3.0
Posted By: kdpadmin
Created in: Category: Dutch/Nederlands
Posted: Aug 1, 2017 7:22 AM

Hallo,

Vandaag komen we met de volgende uitgave van Kindle Edition Normalized Page Count: KENPC-V3.0. Deze uitgave bevat een aantal verbeteringen met betrekking tot de manier waarop we de omvang van boeken in vergelijking met die van andere boeken bepalen en hoe we het aantal gelezen pagina's meten. We verwachten dat uitbetalingen voor de meeste auteurs grotendeels ongewijzigd blijven als gevolg van deze updates. Bovendien betalen we minstens € 15,3 miljoen van het wereldwijde KDP Select-fonds uit in juli. 

We werken constant aan de verbetering van onze programma's en een eerlijkere verdeling van het wereldwijde KDP Select-fonds. Het blijft ons doel om een service te bieden die auteurs beloont voor hun werk. Tegelijkertijd willen we meer lezers blijven aantrekken en hen stimuleren om meer en vaker te lezen.

Zoals altijd zijn je feedback en ideeën over hoe we Kindle Direct Publishing en Kindle Unlimited kunnen verbeteren, van harte welkom. Je kunt hier contact met ons opnemen https://kdp.amazon.com/contact-us. Klik hier voor meer informatie over KENPC v3.0 https://kdp.amazon.com/help/topic/AI3QMVN4FMTXJ.

Met vriendelijke groet,

Het Kindle Direct Publishing-team