Bookshelf | Reports | Community | KDP Select

Home » Amazon KDP Support » Dutch/Nederlands » Announcement

Announcement: Drukproef- en auteursexemplaren bestellen voor je KDP-paperbacks


Back to Category Back to Category

Announcement: Drukproef- en auteursexemplaren bestellen voor je KDP-paperbacks
Posted By: kdpadmin
Created in: Category: Dutch/Nederlands
Posted: Sep 25, 2017 10:02 AM

In de loop van de komende paar weken voeren wij updates door zodat je drukproef- en auteursexemplaren (groothandelsexemplaren) van je paperbacks op KDP kunt bestellen.

 

Met drukproeven kun je een fysiek exemplaar van je paperbackconcept bekijken voordat je het publiceert. Hier vind je meer informatie.

 

Auteursexemplaren zijn exemplaren van de live versie van je paperback die je kunt bestellen bij Amazon. Hier vind je meer informatie.

 

Als je exemplaren van je eigen boek bestelt, betaal je alleen de drukkosten, inclusief verzendkosten en van toepassing zijnde belastingen. In tegenstelling tot bij CreateSpace, worden de drukproef- en auteursexemplaren bij KDP voor het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa in Europa gedrukt en verzonden.

 

Door een paperback op KDP te publiceren, kun je meer lezers bereiken via de Amazon-websites in de VS en Europa, en de gedrukte editie en e-bookversie van je boek vanaf één website beheren. Je kunt bovendien de KDP-website in het Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans, Portugees en Nederlands gebruiken. Hier vind je meer informatie.

 

Met vriendelijke groet,

Het Kindle Direct Publishing-team