Bookshelf | Reports | Community | KDP Select

Home » Amazon KDP Support » Dutch/Nederlands » Boekverkopen/rapporten » Announcement

Announcement: Richtlijnen voor de Kindle Direct Publishing community


Back to Forum Back to Forum

Announcement: Richtlijnen voor de Kindle Direct Publishing community
Posted By: kdpadmin
Created in: Forum: Boekverkopen/rapporten
Posted: Nov 11, 2014 11:26 PM
Het doel van de Kindle Direct Publishing community is om een omgeving te bieden waar leden, ongeacht ervaring, vrij hun gedachten, ideeën, kennis en meningen kunnen uitwisselen. De community is een hulpmiddel speciaal voor het uitwisselen van informatie. We hechten hier dan ook grote waarde aan. Van gebruikers van deze forums wordt verwacht dat zij de geldende richtlijnen van andere Amazon-websites volgen, inclusief Amazon.nl.

De volgende richtlijnen zijn van groot belang om dit doel te verwezenlijken en zijn van toepassing op alle content in de community (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's, URL's en verwijzingen). Help ons deze opbouwende omgeving in stand te houden door deze richtlijnen te volgen en je collega's aan te moedigen hetzelfde te doen.

Deelnemen in onze community

Kindle Direct Publishing biedt je deze community, zodat jij antwoorden op je vragen kunt krijgen, kunt samenwerken, je meningen over het gebruik van ons platform kunt uiten, relevant nieuws kunt bespreken en professionele netwerken kunt ontwikkelen.

Eerlijkheid
Zeg wat je op je hart hebt! We horen graag wat je te zeggen hebt. Wat zijn onze sterke punten? Wat kunnen we verbeteren? Help ons de community effectiever te ondersteunen door ons eerlijke feedback te geven over de zaken die we goed doen en door opbouwende kritiek te leveren op zaken die we kunnen verbeteren.

Respect
Zeg wat je denkt, maar verwoord het op een opbouwende manier. We moedigen je aan eerlijk te zijn, maar we accepteren geen respectloos of aanstootgevend gedrag tegenover anderen.

Productiviteit
Ga verstandig om met internet. Heb je een vraag? Stel je vraag, hoe ingewikkeld deze ook is, en daag je collega's uit! Plaats echter niet opzettelijk content die niet of nauwelijks relevant is of die het effectief gebruik van de forums op de een of andere manier verstoort. Communiceer op een manier die respect toont voor de tijd en energie van je collega's.

Leden mogen het volgende bijdragen:
• Berichten die verband houden met het onderwerp van het discussiebord of de discussielijn.
• Vragen waarmee je je collega's uitdaagt.
• Relevante kennis, ideeën en ervaringen.
• Ideeën voor nieuwe functies.
• Eerlijke feedback over de zaken die we goed doen en opbouwende kritiek op zaken die we kunnen verbeteren.
• Berichten met links naar externe websites en afbeeldingen zolang deze relevant of behulpzaam zijn of als voorbeeld dienen voor een discussie met betrekking tot het Kindle Direct Publishing-project.
• Berichten die feedback geven of die om feedback vragen over content die via Kindle Direct Publishing is gemaakt. Beperk reclame voor jouw project tot één discussielijn.

Leden mogen niet het volgende opnemen:
Hoewel we je tijd en deelname waarderen, verzoeken wij vriendelijk dat je een aantal algemene richtlijnen volgt over zaken die je niet mag plaatsen.
• Plaats geen afbeeldingen of opmerkingen die godslasterlijk, obsceen of haatdragend zijn.
• Plaats geen content waaruit intolerantie jegens of belediging van andere groepen of individuen blijkt.
• Plaats niet opzettelijk content die niet of nauwelijks verband houdt met Kindle Direct Publishing-problemen of die het effectief gebruik van de community op een of andere manier verstoort. Gebruik je community-hulpmiddelen op een manier die respect toont voor de tijd en energie van je collega's.
• Plaats geen advertenties van of verwijzingen naar externe websites, wedstrijden, betaalde diensten, recensies van medewerkers of klanten of andere verzoeken.
• Probeer niet de Kindle Direct Publishing-leden van discussieborden te werven als klant.
• Plaats geen herhaaldelijke aankondigingen over één onderwerp en reageer niet op een discussielijn met als enig doel deze lijn bovenaan het discussiebord te krijgen. Dit wordt ook wel 'bumping' genoemd.
• Plaats geen telefoonnummers, e-mailadressen, huisadressen of andere persoonlijke gegevens in je berichten, afbeeldingen of video's.
• Begin geen discussielijnen die geen direct verband hebben met het onderwerp van het discussiebord.

Als je een specifiek probleem hebt met je Kindle Direct Publishing-account, neem je contact met ons op.

De rol van Kindle Direct Publishing in de community
• Ons team is actief betrokken bij de Kindle Direct Publishing community en we bezoeken regelmatig dit forum. We kunnen echter niet elke discussielijn en elk bericht lezen. We vertrouwen daarom op de community om de geldende regels te handhaven.
• Om je privacy en veiligheid te waarborgen, reageren we hier niet op individuele vragen over specifieke titels of accounts. Neem contact met ons op via de beveiligde knop aan de onderkant van elke pagina indien je specifieke vragen hebt waar onze aandacht voor nodig is.
• We zullen hier voor onze leden relevante updates en nieuwsitems blijven plaatsen. Kom regelmatig terug om op de hoogte te blijven van wat speelt bij Kindle Direct Publishing.
• Als team denken we veel na over nieuwe functies die we graag voor je willen maken. We zullen dit forum blijven gebruiken om op de hoogte te blijven van je ideeën en interesses. Dit zal ons helpen nieuwe technologieën te lanceren en met aanbiedingen te komen in Kindle Direct Publishing.
• Kindle Direct Publishing behoudt het recht om naar eigen goeddunken en zonder kennisgeving berichten te bewerken en te verwijderen en de gepastheid of waarde met betrekking tot de content te bepalen.

Gebruik van de Kindle Direct Publishing community is onderhevig aan de Gebruiksvoorwaarden van Amazon.nl.